Program


Kabóca Bábszínház - Csalimese

Kabóca Bábszínház - Csalimese

Vajon ki lopta el a Nyúl cipőjét, miközben ő az igazak álmát aludta? Hogyan győzhette le a Sün a Nyulat a futóversenyen, amikor csak fele olyan gyorsan tud futni? Na és ki ette meg az elemózsiát a gumicsónakban?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 15. szombat, 10:00

Csalimese

Az előadást 3 éves kortól ajánljuk!

Vajon ki lopta el a Nyúl cipőjét, miközben ő az igazak álmát aludta? Hogyan győzhette le a Sün a Nyulat a futóversenyen, amikor csak fele olyan gyorsan tud futni? Na és ki ette meg az elemózsiát a gumicsónakban? De a legfontosabb kérdés: vajon mi lehet a dobozban, amitől egyszer azt hisszük, hogy itt a világvége, máskor pedig az élet nyer új értelmet. Csalimesénkben mindenre megadjuk a választ – vagy mégsem?

 

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!