Program


Juhász Márton Quartet (AR/PL/US/HU)

Juhász Márton Quartet (AR/PL/US/HU)

A formáció zenészei a legelső bázeli Focusyear programon találkoztak 2017-ben. Az egy évig tartó mesterkurzus után – amire a világ összes pontjáról közül kilenc zenészt választ ki az oktatói gárda – a nemzetközileg is elismert, Berklee-n végzett magyar dobos, Juhász Márton lemezt is készített saját szerzeményeiből a program hét másik ösztöndíjasával.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 7. szombat, 20:00

Juhász Márton Quartet (AR/PL/US/HU)

 Közreműködik:

    Sergio Wagner - trombita, szárnykürt
    Szymon Mika - gitár
    Danny Ziemann - nagybőgő
    Juhász Márton - dob

A formáció zenészei a legelső bázeli Focusyear programon találkoztak 2017-ben. Az egy évig tartó mesterkurzus után – amire a világ összes pontjáról közül kilenc zenészt választ ki az oktatói gárda – a nemzetközileg is elismert, Berklee-n végzett magyar dobos, Juhász Márton lemezt is készített saját szerzeményeiből a program hét másik ösztöndíjasával. A Discovery címmel 2019-ben napvilágot látott albumnak úgy a kritikai, mint a közönség részéről érkező visszhangja kedvező volt. A kritikák kiemelték a lemez izgalmas intellektuális aspektusát és erős ötleteit, ízléses hangszerelését és széles hangulati skáláját. “Néhány dal lírikusan indul, de hirtelen hatalmas lendületet kap. Aztán vannak olyan gyönyörű, hangulatos darabok is, mint a misztikus és intenzív Wolves gather under a winter moon. Ahogy mondtam: »valódi felfedezés«” – írta róla a Jazzthing kritikusa, Ssirus W. Pakzad. A lemezen hallható muzsikusok közül Juhász Márton néggyel kvartettet is alakított, akik között ott találjuk a zenekarvezető-komponistaként is nagyra becsült lengyel gitárművészt, Szymon Mikát, az argentin trombitást, Sergio Wagnert, és a New York-i bőgőst, Danny Ziemannt. Az Opus Jazz Clubban rendszeresen koncertező Juhász Márton ezzel a formációval először szerepel a klub színpadán, egyesítve a különböző földrészek jazzfelfogását.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!