Program


Jubileumi séta - Görbe Márkkal és egy meglepetésvendéggel
2

Jubileumi séta - Görbe Márkkal és egy meglepetésvendéggel

A Színházak Éjszakáján tartott séta pozitív visszajelzései után januártól havi rendszerességgel körbejárjuk és megismerjük az ország talán legkülönlegesebb elhelyezkedésű színházának a történetét.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 6. vasárnap, 11:00

Görbe Márkkal és egy meglepetésvendéggel

A Színházak Éjszakáján tartott séta pozitív visszajelzései után januártól havi rendszerességgel körbejárjuk és megismerjük az ország talán legkülönlegesebb elhelyezkedésű színházának a történetét. Megtudjuk, hogyan vált Műegyetemi Irodalmi Színpadból alternatív színházi központtá, melyet ma már olyan társulatok fémjeleznek, mint a Pintér Béla és Társulata, a Nézőművészeti Kft. vagy a Forte Társulat, és olyan színészek, mint Csákányi Eszter, Mucsi Zoltán, Scherer Péter vagy Fodor Tamás, akik közül nem egy a séták folyamán is felbukkanhat. Nagy hangsúlyt helyezünk az intézményt befogadó épület – a Műegyetem történetére is, így a séta folyamán nem csak a színház közönség elől elzárt területeit térképezzük fel, hanem az egyetem építészeti, képzőművészeti szempontból érdekes látnivalóit is felkeressük Görbe Márk művészettörténész vezetésével, amit a RAKPART3 szervezői tesznek majd még izgalmasabbá, vagy akár interaktívvá.

Ajánlatunk


A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!