Program


Jazzliget - Intermezzo km. Pély Barna
6

Jazzliget - Intermezzo km. Pély Barna

Modern groove, dallamos zenei témák és improvizáció. Az együttes saját kompozíciók mellett neves hazai és külföldi előadók saját feldolgozású dalait is játssza. Zenéjük nem csak a jazz-rajongók számára befogadható. Jellegzetes dallamviláguk intelligens és jól átgondolt, ugyanakkor energikus és improvizatív is egyben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 22. péntek, 19:30

Intermezzo
Sztárvendég: Pély Barna

"Az Intermezzo olyan zenészekből áll, akik engedik, hogy saját, ihletett érzéseik vezessék őket, belső élményeiket is bátran megmutatják, így létrehoznak egy olyan varázslatot, ami csak az övék, rájuk jellemző -, de másokat is magával ragad. Hogyan történik mindez? Nem tudom, sőt azt sem, érdemes-e törekedni ennek a folyamatnak a racionális megértésére, vagy egyszerűen, ott kell lenni, meg kell hallgatni őket és máris érzékelhetővé válik.  Gyanús, hogy ez utóbbiról lehet szó. :) "  Bálint Edina, Jazzy Rádió

Az INTERMEZZO együttes 2009-ben alakult, azóta számos nagy sikerű koncertet adtak szerte az országban, köztük sok hazai sztárral közösen is: Szolnoki Péter, Pély Barna, Gáspár Laci, Veres Mónika, Csepregi Gyula, Jász András és mások.

2012-ben a Grammy-díjas amerikai gitárművész Chuck Loeb-bel adtak közös koncertet a Millenárison. A Jazzy Rádió 2015-ös Országos Dalversenyén a INTERMEZZO az első helyet szerezte meg. 2017-ben megjelent az együttes CD-je, a norvég világsztár trombitás Hans Marius Andersen vendégszereplésével, amin saját szerzemények mellett magyar népdalok és Bartók Béla műveinek feldolgozásait is hallhatjuk.

Az együttes tagjai:
György Ákos - billentyűs hangszerek
Galgóczi Balázs - gitár
Almási Kornél - basszusgitár
Horváth Zoltán – dob

Ajánló


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!