Program


Jazz&Bor - Rendszerváltás

Jazz&Bor - Rendszerváltás

„Induljon a banzáj!” Vagyis folytatódjon: hiszen a népszerű Jazz & Bor sorozat októberben már újraindult a Liszt Központban.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 6. péntek, 19:00

„Induljon a banzáj!” Vagyis folytatódjon: hiszen a népszerű Jazz & Bor sorozat októberben már újraindult a Liszt Központban. A következő koncerten nosztalgiázhatnak a fiatalok és a nemrégiben múlt fiatalok: a rendszerváltás magyar slágerei csendülnek fel ezen az estén szvingre hangolva. A Bye, Bye, Szása! a Trabant, a Létezem vagy éppen a 8 óra munka… ezek mind abban a sokat ígérő esztendőben születtek.

A Jazz & Bor színpadán november 6-án pénteken 19:00 órakor a Local Vintage Company áll a közönség elé – előadóként és zeneszerzőként, hiszen a Pro Kultúra felkérésére ők maguk hangszerelték a humoros és izgalmas átiratokat is. Igazi zenei csemege lesz tehát ez az este – egy duplacsavaros időutazással.

Vendégek is érkeznek persze a koncertre. Jelen lesz a népszerű soproni karikaturista Szénási Ferenc is, aki elhozza a híres zenészekről készült rajzait is.

Azt est borát a Gangl Borászat kínálja majd.

A helyszín a Liszt Központ Liszt terme lesz, ahol a pincéhez képest jóval szellősebben és biztonságosabban tudnak jelen lenni az érdeklődők. Jegyek 2.5oo.- Ft-os áron a helyszínen, illetve elővételben is válthatók. „Induljon a banzáj!”

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!