Program


Jazzation Koncert Ars Sacra Fesztivál
6

Jazzation Koncert Ars Sacra Fesztivál

Számos teltházas külföldi koncertje után a Jazzation az Ars Sacra Fesztivál keretei között a MOMkult Színháztermében mutatja be repertoárjának legjavát, azokat a zeneműveket, amelyekben az öt énekes a zenei harmóniák megéneklésén túl a lelki harmónia megélésére is hangsúlyt fektetnek, illetve azokat a jazz és világzenei feldolgozásokat, amikben a szakralitás meghatározó szerepet tölt be.

Aktuális előadások



A Jazzation öt kivételes énekes alkotta együttes. Homor Máté ének-zene-karvezetés végzettsége mellett az egyházzenében is otthonosan mozog. Várallyay Katus a Jazzation drámapedagógusa és világzene-felelőse. Népzenéből nála a csapaton belül csak Bolyki Sára képzettebb, aki a magyar mellett a grúz népzenében is otthon van, valamint jazz-ének szakot is végzett a Bartók Konzervatóriumban. Kanizsa Gina a mainstream jazz nagyasszonya, diplomás jazz-énekes és jazzének-tanár, míg Bolyki Barnabás az együttes legifjabb tagjaként jelenleg is a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazzének szakos hallgatója.

Ajánló


Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli - a magyar könnyűzene legjobbjainak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!