Program


j(A)zz! - Raadie: Vast Potential

j(A)zz! - Raadie: Vast Potential

Sok-sok zenekarban és formációban edződött, régóta fennálló zenei kapcsolatukra alapozva a közelmúltban megalakították a RaaDie-t, egy olyan különleges duót, ahol trombita és e-citera találkozik egymással, jó adag elektronikával körítve.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 31. csütörtök, 20:00

j(A)zz! | RaaDie: Vast Potential (AT)

Közreműködik:

    Lorenz Raab - trombita, elektronika
    Christof Dienz - e-citera, elektronika

„Minden darabjuk élmény!” Albert Hosp, Radio Ö1

Úgy Lorenz Raab (Volksoper Wien, XY-Band, Bleu, Helbock / Raab, stb.), mint Christof Dienz (Die Knoedel, Quadrat:sch, XY-Band, Phace, stb.) a bécsi zenei színtér jól ismert zenészei. Sok-sok zenekarban és formációban edződött, régóta fennálló zenei kapcsolatukra alapozva a közelmúltban megalakították a RaaDie-t, egy olyan különleges duót, ahol trombita és e-citera találkozik egymással, jó adag elektronikával körítve. Nyugodtan áradó, lassan hömpölygő kompozícióik – a trombita végtelen dallamaival, s az e-citera filigrán hangjainak és ritmusainak kíséretével – kellő időt biztosítanak azok dramaturgiai fejlődéséhez, melyben komoly szerephez jutnak az improvizációk is. A szikár felállás ellenére a RaaDie zenéje tágas tereket nyit meg előttünk, s úgy érezzük, mintha a két zenész több hangszeren is játszana egyszerre.

A Vast Potential, a duó debütáló albuma 2019 elején jelent meg a berlini Traumton kiadónál.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat
legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!