Program


Jazz Elő-Szilveszter

Jazz Elő-Szilveszter

Jazz Elő-szilveszter
Szakcsi Lakatos Róbert Trio feat. Pálmai Panna

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 30. vasárnap, 20:00

Előszilveszter a FÉM Arts & Caféban a Szakcsi Lakatos Róbert Trioval és Pálmai Pannával!

Szakcsi Lakatos Róbert – zongora
Orbán György – bőgő
Serei Dániel – dobok
vendég: Pálmai Panna

Szakcsi Lakatos Róbert a jazz zene világában rendkívül otthonosan mozgó, hihetetlenül tehetséges zongoraművész, aki 1995-től zenei versenyek során sorra nyerte el a legjobbnak járó díjakat, többet között a Montreaux-i Jazz Fesztiválon vagy Avignonban, lemezét maga Chick Corea méltatta. Csatlakozik hozzá Orbán György, a legkeresettebb jazzbőgős hazánkban. A jazz minden területén kiismeri magát, sőt Palya Bea zenekarához is csatlakozott 2018 tavaszán. A ritmusszekciót ezúttal Serei Dániel erősíti, a Budapest Jazz Orchestra, az Oláh Krisztián Trio, a Makovics Dénes Sextett és sok más jazz és nem jazz zenekar állandó dobosa.
Az alkalmi formáció megragadja a lehetőséget arra, hogy feledhetetlen elő-szilveszteri hangulatot csináljon, egy olyan vendéggel, aki a django-pop világából érkezik a számára nem is olyan ismeretlen jazz világba. Pálmai Panna, a Pankastic! frontembere egyedi hangjával és közvetlen előadásmódjával a koncerteken mindig derűs hangulatot teremt.

Belépő: 1800 forint, amiből 500 forint lefogyasztható.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!