Program


JaMese: Zenés Adventi Kalendárium – dalok Szabó T. Anna verseire

JaMese: Zenés Adventi Kalendárium – dalok Szabó T. Anna verseire

A JaMese zenekar adventi koncertanyaga egyszerre szórakoztató és lélekemelő. Szabó T. Anna versei olyan szépen vezetnek végig az adventi ünnepkör koncentrikus körein, hogy mind a gyerekek mind a felnőttek a szentestéhez érkezve készen állnak az ünnep apró csodáit megélni.

Aktuális előadások



„Karácsonykor igyekszünk értéket is adni a lányainknak az ajándékok mellett és ez a koncert minden szempontból nagybetűt ÉRTÉK volt. Minden évben titeket hallgatunk az adventi időszakban, a dalaitokban benne van mindaz, ami számunkra az ünnep.”

A öt nagylemezes JaMese zenekarnak 2019-ben jelent meg különleges, Szabó T. Anna verseire írt, 24 dalból álló Zenés Adventi Kalendárium című karácsonyi albumuk, amely a megjelenés évében több hétig szerepelt a Mahasz eladási listáján, az ünnepek előtt pedig az előkelő 7-ik helyig jutott. A lemezen többek között olyan nevek szerepelnek, mint Palya Bea, Ferenczi György és a Dalinda énekegyüttes.

A JaMese zenekar adventi koncertanyaga egyszerre szórakoztató és lélekemelő. Szabó T. Anna versei olyan szépen vezetnek végig az adventi ünnepkör koncentrikus körein, hogy mind a gyerekek mind a felnőttek a szentestéhez érkezve készen állnak az ünnep apró csodáit megélni. A zenei anyag ezt a csodálatos mondanivalót erősítette fel, hogy közös énekkel, tánccal, ünnepi zenével kapcsolják össze az egész családot.

A koncertre való belépés a 2 éven aluli gyermekek számára ingyenes!

 

Ajánló


VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

Földes László Hobo jövőre ünnepli 80. születésnapját. A jeles jubileum kapcsán egy közös ünneplésre hívja közönségét 2025. február 15-én a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!