Program


IV. New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál  / Napijegy 08.29.
2

IV. New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál / Napijegy 08.29.

A kamarazenét és annak leghitelesebb bemutatását helyezi középpontba a Miranda Liu hegedűművésznő – Magyarország legfiatalabb koncertmestere – által alapított, idén negyedik alkalommal megrendezett New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál és az idén megalapított New Millennium Nemzetközi Akadémia is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 29. hétfő, 17:00

Napijegy 08.29. - A belépőjegy érvényes a délutáni és esti koncertre.

Délutáni koncert 3. - Georgy Tchaidze szólókon
Műsor:
Franz Schubert: f-moll Impromptu, op. 142/1 (10')
Ludwig van Beethoven: "Hammerklavier" szonáta, op. 106 (49')

Közreműködik:
Georgy Tchaidze - zongora

Az orosz származású művész, Georgy Tchaidze a New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál visszatérő vendége debütálása óta. A számos nemzetközi díjat elnyert fiatal művész a világ legnevesebb koncerttermeinek vendégeként adott emlékezetes hangversenyeket világhírű művészek partnereként. A Moszkvai Konzervatóriumban tanult Szergej Dorenszkij professzor osztályában. 2009-ben megnyerte a Honens Nemzetközi Zongora Versenyt nagydíját, és azóta Európa, Észak-Amerika és Ázsia számos országában koncertezett, mint például a Berlini Konzerthausban, a torontói Glenn Gould Studióban, az amszterdami Het Concertgebouw-ban, Pekingben a National Center for the Performing Arts-ban, Shanghaiban az Oriental Arts Centre-ben, és New Yorkban a Carnegie Hall Zankel termében. 2015 nyarán Georgy Tchaidze első helyezést ért el a 4. Top of the World Nemzetközi Zongoraversenyen a norvégiai Tromsoban. Ezt követően felkérték, hogy Sir Schiff Andrást helyettesítse a Lofoten Nemzetközi Kamarazenei Fesztiválon. A berlini Művészeti Egyetemen fejlesztette tovább tudását Klaus Helwig vezetésével. Azóta Németországhoz kötődik az élete, ahol Georgy több mint 10 éve él.

Kamaraest 4. - Zárókoncert
Műsor:
Ludwig van Beethoven: B-dúr trió, op. 11
César Franck: A-dúr szonáta
Dohnányi Ernő: c-moll zongoraötös, op. 1

Közreműködik:
Miranda Liu - hegedű
Bartosz Koziak - cselló
Pálfi Csaba - klarinét
Josu de Solaun – zongora
V4 Vonósnégyes
Miranda Liu – I. hegedű
Daniel Rumler – II. hegedű
Tomáš Krejbich - brácsa
Bartosz Koziak - cselló

A fesztivál záróeseményén fellép többek között a V4 Vonósnégyes, Miranda Liu hegedűművész, Bartosz Koziak gordonkaművész Lengyelországból, Pálfi Csaba klarinétművész és Josu de Solaun spanyol amerikai zongoraművész.

Támogatók és partnerek:
Visegrad Fund, Erasmus, Cadenza Arts Management,
Support Excellence, NKA, MMA, Suha Péter Photography

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!