Program


Itáliai utazás: Dogman - Kutyák királya

Itáliai utazás: Dogman - Kutyák királya

Itáliai utazás
Indul az Uránia és az Olasz Kultúrintézet 13 alkalmas vetítéssorozata
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 18. péntek, 20:00

Itáliai utazás: Dogman - Kutyák királya
Viaggio in Italia: Dogman
olasz dráma, 120 perc, 2018
olasz nyelven, magyar felirattal

Rendező: Matteo Garron

Forgatókönyvíró: Ugo Chiti, Massimo Gaudioso, Matteo Garrone
Szereplők: Marcello Fonte, Edoardo Pesce, Nunzia Schiano, Adamo Dionisi

A nagyváros és a vad természet határán, ahol látszólag csak a legerősebbek érvényesülnek, él egy jószándékú kisember, Marcello. Napjait szerény kutyakozmetikai szalonja és lánya, Sofia iránti szeretete töltik ki, valamint ellentmondásos kapcsolata az egész környéket rettegésben töltő, korábbi ökölvívóval, Simoncinóval. A sokadik földbetiprás után Marcello végre úgy dönt, visszaszerzi méltóságát, s bosszút eszel ki, amely végül nem várt fordulatot vesz.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!