Program


Iszkiri zenekar

Iszkiri zenekar

Az ISZKIRI egy modern, vagány gyerekzenét játszó zenekar. Tagjai gyakorló apukák, akik főállásban is gyermekekkel foglalkoznak.
Ugyanakkor évtizedek óta profi zenészként is működnek, a legkülönfélébb zenei stílusokban.
2011 tavaszán döntöttek úgy, hogy civil foglalkozásukat és legfontosabb hobbijukat összekötik.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 30. szombat, 16:00

2011 tavaszán döntöttek úgy, hogy civil foglalkozásukat és legfontosabb hobbijukat összekötik.
Így alakult meg az ISZKIRI gyerekzenekar, amelynek repertoárját könnyedén válogatták össze, hiszen külön-külön számtalanszor játszottak már gyermekközönség előtt.
A zenekar saját dalok tekintetében igen termékeny. Eddig négy lemezük jelent meg, jelenleg ötödik lemezük anyagát készítik.
Emellett rengeteget koncerteznek is, Magyarországon és a határokon túl egyaránt.
A tagok Iszkiri gyerekzenekarban énekes, gitáros, zeneszerző, dalszövegíró Baraczka Gergő – gitár, ének 8 éves kora óta foglalkozik zenével. A hétköznapok során édesanyjával közösen egy kis magánóvodát üzemeltet, nyaranta pedig kisiskolásoknak szervez táborokat.

Gergely kiváló meseíró is, a „Józsefvárosi királylány” meséjét itt olvashatjátok, és a vele készült interjút megnézhetitek. az Iszkiri gyerekzenekar gitárosa, énekes Dombi Ádám – basszusgitár, ének
Hatévesen hegedűn kezdte zenei pályafutását, 14 évesen vett először basszusgitárt a kezébe. Tanítóként dolgozik, három gyermek édesapja.

Az Iszkiri gyerekzenekar énekese, gitárosa Csikós Péter – gitár, ének
Peti virtuóz gitártudásának köszönhetően a világ számos pontján megfordult már – megjárta Karib-tenger vidékének fehér homokját és a Északi-tenger jeges partjait. Most a gyerekeket kápráztatja el fergeteges szólóival, mindenki nagy örömére.

 

 

Ajánlatunk


zenés party két részben

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


A "Paris! The Show" egy magával ragadó történetet mesél el a közönségnek, amely Párizs varázslatos városában játszódik.Ez a látványos produkció,…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!