Program


Isabelle Le Nouvel: Churchill és Garbo (Rózsavölgyi Szalon)
4

Isabelle Le Nouvel: Churchill és Garbo (Rózsavölgyi Szalon)

A vén oroszlán és a titokzatos szfinx

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 13. szombat, 19:00

Isabelle Le Nouvel
CHURCHILL ÉS GARBO

Erős, hatalmas személyiségek – egészen emberi közelségben: Winston Churchill és Greta Garbo. A történet kiindulása valós. Monte-Carlo, 1959 júliusa. Egy Christina nevű luxusjachton találkozik a két legenda, miután leléptek a világ óriásszínpadairól. Sir Winston Churchill whiskyzik és szivarozik. És fest. Magányába sétál be Greta Garbo, a filmtörténet legtitokzatosabb színésznője, aki 1941 óta nem forgat. „Krisztina királynő” – fogadja őt Churchill utalva a svéd sztár zseniális szerepére. „A szabad világ megmentője” – szól a viszontüdvözlés. A hajó pedig elindul a távoli görög Skorpios sziget felé, s ezzel megkezdődik a két legenda közös útja, amelynek során a kölcsönös csodálat felszínét feltépve mélyen emberi vallomásokig jutnak el saját magukról. Szenvedélyes és szeretetteljes beszélgetések két nehéz ember között, akik az életük egy adott közös pontján a legközelebb kerülnek egymáshoz.
 
Szereplők
Winston Churchill..................... Hegedűs D. Géza
Greta Garbo............................. Nagy-Kálózy Eszter
Nick.......................................... Csiby Gergely

Rendező: Hegedűs D. Géza

Ajánlatunk


2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, ami a „Stars like pins on the sky” címet viseli.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!