Program


Irodalmi reggeli Szabados Ágnessel

Irodalmi reggeli Szabados Ágnessel

Szűcs Péter szereplőit a sors vezeti különleges tájakra – ő maga pedig ugyancsak hagyja, hogy izgalmasabbnál izgalmasabb helyekre sodorja az élet. Így nemcsak írói munkásságából, hanem utazási tapasztalataiból is ízelítőt kaphatunk március 25-én, szombaton, 10 órától a Játékszín Julius Meinl színpadán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 25. szombat, 10:00

Irodalmi reggeli Szűcs Péterrel és Szabados Ágival a Játékszín Julius Meinl Színpadán

Nemcsak irodalmi élményben, hanem felfedezésekben gazdag, különleges élménybeszámolókban is része lesz annak, aki Szabados Ágival és meghívott vendégével, Szűcs Péterrel tölti a tavasz első irodalmi reggelijét a Játékszínben. Szűcs Péter eredendően újságíró, elsősorban azonban az utazás és a világjárás szerelmese, hosszú évek óta vezeti blogját kalandjairól Peter’s Planet Travel néven. 2021-ben szerteágazó tapasztalatait és élményeit is beépítette első kötetébe, a történelmi időszakokon és kontinenseken átívelő Dharma című családregénybe. A sodró lendületű történet az ötvenes évek bihari vidékétől egészen napjaink Rio de Janeirójáig vezet.

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Ajánlatunk


Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!