Program


Irodalmi reggeli Szabados Ágnessel és Peller Mariannal

Irodalmi reggeli Szabados Ágnessel és Peller Mariannal

Minden bizonnyal különleges beszélgetésnek ad otthon a Játékszín Julius Meinl színpada 2023.
február 25-én, szombaton 10 órától. Szabados Ágnes vendége ugyanis a Libertine Könyvkiadó egyik
emblematikus szerzője, akinek írói munkássága szorosan összefonódik a Libertine megalakulásával.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 25. szombat, 10:00

Szinte egyidőben született meg a budapesti Libertine Könyvesbolt és Könyvkiadó a televíziós műsorvezető első regényével, az azóta is töretlen népszerűségnek örvendő Végtelen kísértéssel.

Mariann nem hisz a véletlenekben, a szöveg és a kiadó egymásra találása tehát a csillagokban volt megírva, annál is inkább, mivel maga a regény is egy univerzumokon átívelő, spirituális szerelmi történet. A Végtelen kísértést 2022 novemberében követte a folytatás: a Szerelemszövetség nemcsak az első kötetben megismert főszereplők bonyolult szerelmi kapcsolatát fonja tovább, hanem nagyobb távlatokba is helyezi azt. Fény és Árnyék, jó és rossz, hűség és csábítás csap össze ebben a fordulatos történetben, amely a világunkban zajló különös események titkát is igyekszik feltárni.

Nem véletlenül kerül hát sor február végén Ági és Mariann beszélgetésére: ez az időszak a Halak csillagjegyében telik, amelynek jelképe a halakat szimbolizáló két kis félkör. Az egyik hal a világegyetemmel való egyesülés felé úszik, a másik az önállóság, az egyén újjászületése felé halad – épp, mint a Szerelemszövetség főszereplője.
Aligha véletlen…

Peller Mariann a beszélgetést követően dedikál. A kötetek a helyszínen megvásárolhatók, akinek pedig már van saját példánya, ne hagyja otthon!

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

zenés party két részben

Ajánló


Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!