Program


Impulzív Lélekmelegítők – Dr. Zacher Gábor – Pódiumbeszélgetés a függőségeinkről

Impulzív Lélekmelegítők – Dr. Zacher Gábor – Pódiumbeszélgetés a függőségeinkről

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 30. kedd, 18:00

Dr. Zacher Gábor toxikológus több évtizedes orvosi múlttal a háta mögött is képes közérthetően szólni a szakmában járatlan emberekhez, többek között ennek is köszönheti nagy népszerűségét. Most lehetőségünk nyílik arra, hogy személyesen kérdezzünk az elismert és közkedvelt szakembertől, aki kendőzetlenül, őszintén ésnyíltan fogalmazza meg véleményét, ugyanakkor nagyon szórakoztató előadó. Abeszélgetés során többek között arra keressük a választ, hogy hol húzódik meg a határ rossz szokás és függőség között. Mi a helyzet a csokival, a Facebookkal és más addikciót okozó szokásunkkal? Vajon merünk őszinték lenni ezekben a kérdésekben saját magunkhoz? A függőség mára szerves része az életünknek, ránk talál, körülvesz, és nem ereszt. De mi rejlik a hátterében? Ezekre a kérdésekre válaszol nekünk május 30-án Pakson az ország kedvenc orvosa, dr. Zacher Gábor.

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


Lélekhívogató – a szivárvány meséje Animációs-élőzenés-bábos játék TÁRNOK MARICÁVAL

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!