Program


II. Fővárosi Palotakoncertek - "Tavaszköszöntő"

II. Fővárosi Palotakoncertek - "Tavaszköszöntő"

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 30. szombat, 19:00

Leírás:

 

A Duna Palotában köszönti a tavaszt a „Fővárosi Palotakoncertek”

 

Második alkalommal rendezi meg a Magyar Kamarazenekar a „Fővárosi Palotakoncertek” hangversenysorozatot. Ennek keretén belül az Együttes Budapest patinás palotáiban ad koncerteket az épületek miliőjének megfelelő műsorral, egyúttal megismerteti a közönséggel az épületek történetét, érdekességeit. 2019. márciusában újabb különleges helyszínre, a Duna Palotába kalauzolja el a Zenekar az érdeklődőket.

 

Március 30-án 19 órától „Tavaszköszöntő” est keretében első alkalommalhallhatja a közönség a Magyar Kamarazenekar vonósnégyesét, amelyet Bánfalvi Béla Liszt-díjas hegedűművész vezet.

 

Aműsoron elhangzik:

 

J. Haydn: g-moll Reiter Quartett

W. A. Mozart: G-dúr vonósnégyes

---------------------------------------

A. Dvorak: G-dúr vonósnégyes

 

Az est házigazdája: Zelinka Tamás.

 

Jegyek kaphatók a Broadway.hu és a Jegy.hu jegyiroda országos hálózatában 2990 Ft-os egységáron.

 

A Magyar Kamarazenekartmind Magyarországon, mind nemzetközi téren nagy elismerés övezi, a magyar és külföldi rangos fesztiválok, koncerttermek rendszeres fellépője, világhírű magyar és külföldi szólistákkaldolgozik együtt, többek között Baráti Kristóf hegedűművésszel, Mischa Maisky csellóművésszel, Bogányi Gergely zongoraművésszel. A Magyar Kamarazenekar alapítója, vezetője és koncertmestere Bánfalvi Béla Liszt-díjas hegedűművész, aki közel ötven éves pályafutása alatt a világ legpatinásabb helyszínein kápráztatta el a közönséget művészetével, és világhírű zenészekkel lépett színpadra. Együtteseivel bejárta a világot, közel ötven lemeze jelent meg. Munkásságáért a Liszt Ferenc-díj mellett többek között Bartók-Pásztory-díjjal és a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével tüntették ki.

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!