Program


HOT MEN DANCE Show
4

HOT MEN DANCE Show

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 9. szombat, 16:00

Nőnapi Party a MagHázban!
Várjuk szeretettel a hölgyeket idén is a HOT MEN DANCE Show-ra, majd RETRO DISCO a 80-as, 90-es, és 2000-es évek zenéivel!
 
A jegyár tartalmazza:
- Hot Men Dance Show
- Retro party - 80-as, 90-es, 2000-es évek zenéivel
 

HOT MEN DANCE (HMD) mint csapat :
A csapat 2012-ben alakult DirtyParadise néven később vette fel a Hot Men Dance csapat nevet. Alapítója Pietro Jackson kétszeres manstripsolo európa bajnok és a 2015-ös világbajnok, profi modell és több híres külföldi férfi táncos csapat állandó tagja aki 7 év szakmában szerzett tapasztalat, folyamatos tanulás és tervezés során hozta létre és fejlesztette tökéletessé ezt a műfajt. (Bár szerinte „mindig van hova fejlődni”) A műfaj nem összekeverendő a chippendale kategóriával. A csapat többi tagja profi modellekből és sportolókból lett kiválogatva akiknek kisugárzása és egyénisége a színpadi megjelenéssel és koreografált produkciójukkal ötvözve nagyon jó összhangot képez. A fiúk ígérik, hogy nem okoznak csalódást a hölgy közönség számára. ;)

Ajánlatunk


Négy különböző karakterű barátnő találkozik egy spanyol tengerpartra tartó vonaton, hogy fiatalkori kalandjaik felidézésével megszabaduljanak a mindennapok problémáitól, és kiélvezzék nyári szabadságukat.

Szikora Róbert az R-GO énekese, frontembere, a Csikidám stílus magyarországi megteremtője, 2024. augusztus 3-án a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán lép fel zenekarával!

A Ki ölte meg az apámat egy intim történet, mégis a politikai környezet és a társadalmi felelősség kérdése áll a középpontban. Az előadás arra tesz kísérletet, hogy ötvözze a bábszínházat a kortárs tánccal, a szövegkórust a politikai kiáltvánnyal és az alkotók személyes vallomásaival.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Cordelia O’Neill néhol szívmelengető, máskor szívfacsaró kétszereplőse biztos kézzel vezet végig bennünket egy nagy megpróbáltatás elé állított párkapcsolat lentjein és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!