Program


Hot Jazz Band

Hot Jazz Band

Az immáron 37 éves Hot Jazz Band annak a csodálatos zenei világnak a képviselője, melyet egyszóval
jazz-korszaknak nevezünk. Az 1920-as, '30-as, '40-es évek népszerű melódiái kelnek életre korhű tolmácsolásukban. Hazai koncertjeiken az ugyanebből az időszakból származó magyar szerzemények
képezik műsoruk gerincét.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 23. péntek, 19:30

Ez a zene olyan csillagokat idéz meg, mint Karády Katalin, Jávor Pál, Kabos Gyula, Latabár Kálmán, Louis Armstrong, Benny Goodman, Bing Crosby és olyan komponistákat, mint Seress Rezső, Márkus Alfréd, Fényes Szabolcs, George Gershwin, vagy Duke Ellington.
A jazz zene többszörösen kitüntetett hazai előadói most a dabasi Kossuth Művelődési Központ udvarán lépnek fel. A hangulatos Kaszinó-terasz tökéletes helyszínt ad, hogy betekintést nyerjünk a jazz csodálatos világába.

Az előadás hossza: 2 x 50 perc.

Az előadás a Kossuth Művelődési Központ udvarán, rossz idő esetén az intézmény nagytermében kerül megrendezésre! (Esőnap nincs!)
Bejárat a Szent István út felől, parkolási lehetőség az épület melletti utcában (Lakos dr. utca).
A rendezvény a Kossuth Művelődési Központ „Kaszinó-terasz 2023” programsorozatának részeként
valósul meg.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

zenés party két részben

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!