Program


Horváth Nóra, Ivanov Gábor: Beat, J. Jalonen , J. G. Verwerft: BEAT ‘‘I just wish to feel you’

Horváth Nóra, Ivanov Gábor: Beat, J. Jalonen , J. G. Verwerft: BEAT ‘‘I just wish to feel you’

Jenna Jalonen (FI) és Horváth Nóra (HU) táncosok és alkotók munkájuk során amellett, hogy a mozgás új formáit kutatják, és inspirálódnak az urban és a szociális táncformákból, szeretnék a kortárstánc művészetét megosztani minden mozgást szerető emberrel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 4. péntek, 20:00

Az urban dance és a kortárstánc első hazai találkozása a Trafóban! Egy olyan nap, amikor nem a különbségek számítanak, csak a mozgás szenvedélyes szeretete. A Collective Dope a különböző közösségek eltérő háttérrel, technikai tudással és kultúrával rendelkező táncosait arra invitálja, hogy együtt gondolkodjanak arról:

mi tartja mozgásban a táncost?
mit tanulhatunk egymástól?
mi az az új stílus, ami létrejöhet ebből a találkozásból, és aztán hogyan
tovább?

A Collective Dope célja, hogy ezzel az eseménnyel hidat képezzen a kortárs és az urban stílusok között. Jenna Jalonen (FI) és Horváth Nóra (HU) táncosok és alkotók munkájuk során amellett, hogy a mozgás új formáit kutatják, és inspirálódnak az urban és a szociális táncformákból, szeretnék a kortárstánc művészetét megosztani minden mozgást szerető emberrel.

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!