Program


Horizont: Egy amerikai eposz

Horizont: Egy amerikai eposz

színes, szinkronizált amerikai western, 181 perc, 2024
vasárnap kivételével angol nyelven, magyar felirattal, vasárnap magyar szinkronnal

Aktuális előadások




Rendező: Kevin Costner

Írta: Jon Baird, Kevin Costner / Fényképezte: J. Michael Muro
Szereplők: Kevin Costner, Jena Malone, Sienna Miller, Sam Worthington, Giovanni Ribisi, Luke Wilson, Will Patton, Thomas Haden Church, Danny Huston, Kathleen Quinlan, Jeff Fahey, Michael Rooker, Tom Payne

 

Íme, a régi vadnyugat, ahogy mindenki imádja! A Horizont: Egy amerikai eposz az amerikai polgárháború korában játszódik. Egy tizenötéves időszakot ölel fel az 1860-as években, a háború előtti és utáni időszak megidézésével. A nagyszabású film érzelmes utazásra invitál, amelyben a néző a családok, a barátok és az ellenségek szemszögén keresztül tapasztalhatja meg, milyen volt Amerika hőskora.

A Horizont: Egy amerikai eposz az egyik legnagyszabásúbb western, ami az elmúlt évtizedekben készült. A film Kevin Costner szerelemprojektje, aki 30 éve szerette volna elkészíteni a nagybetűs vadnyugati filmet. A Yellowstone-sorozat hihetetlen sikerei hatására, saját pénzét is kockáztatva valósította meg legnagyobb álmát a nagyszabású, epikus történelmi film elkészítésével. A nagy vadnyugati eposzt Costner négy részesre tervezi, ez az első része! Az alkotást az idei Cannes-i Filmfesztiválon mutatták be, ahol 12 perces álló taps fogadta!

Korábban Costner rendezte a 7 Oscar-díjjal kitüntetett Farkasokkal táncolót (és játszotta a főszerepet benne), amelyért két Oscar-díjat is kiérdemelt (legjobb film, legjobb rendezés). A művész később olyan kasszasikerekben működött közre, mint a Több, mint testőr, és a Robin Hood, a tolvajok fejedelme. A Horizont: Egy amerikai eposz Costner első rendezése a 2003-as Fegyvertársak óta. A filmben igazi sztárparádé látható.

Forgalmazó: Vertigo Media

Ajánló


Arun Bhattarai és Zurbó Dorottya rendezők dokumentumfilmes csapata egy negyvenes éveiben járó boldogságügynök, Amber Gurung életét követte. A mindössze 700.000…

The Bikeriders amerikai krimi-dráma, 116 perc, 2024 angol nyelven, magyar felirattal

Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 magyar nyelven

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!