Program


Horgas Eszter - Falusi Mariann: Horgas 30

Horgas Eszter - Falusi Mariann: Horgas 30

Horgas Eszter kereken 30 éve van már a pályán; az évfordulót egy izgalmas és igazán varázslatos gálakoncerttel ünnepli a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 13. vasárnap, 20:00

Horgas Eszter kereken 30 éve van már a pályán; az évfordulót egy izgalmas és igazán varázslatos gálakoncerttel ünnepli a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

A virtuóz fuvolista egyedülálló hangszeres teljesítménye és egyedi, műfaji határokat átlépő feldolgozásai közismertek a közönség körében. A klasszikus zenei hangversenyek mellett új repertoárt hozott létre: a klasszikus zene, a jazz és a latin irányzatok nyelvét egyaránt használja. Meggyőződése, hogy a fuvolát csak akkor emelheti a szóló hangszerek közé, ha új irodalmat hoz létre.

Horgas Eszter a 2000-ben létrehozott ClassJazz Band formációval folyamatosan turnézik, évente nagyjából 100 koncertet ad Magyarországon és külföldön, Rómától Ljubljanáig, Mexikótól Mauritiusig világsztárok közreműködésével.

A művész a Városmajorban nőtt fel és visszatérő fellépője a színpadnak. Itt mutatta be a Vivaldi négy évszak, a Gershwin és Bernstein műveiből készült Kék rapszódia előadását, láthattuk Chagall művészetére alapuló összművészeti produkcióját, vagy múlt évi produkciójában megismerhettük Elton John és 11 fenegyerek társának szenvedélyes történetét.

A jubileum arra ösztönözte, hogy visszatekintsen pályafutása elmúlt harminc évére és ünnepi gálakoncertjén a korábban nagy sikerrel játszott darabokból készült összefoglalót  bemutassa a Városmajor deszkáin együtt ünnepelve a közönséggel.

Az esten fellép a művésznő állandó vendége: Falusi Mariann és állandó zenekara, a ClassJazz Band.

A koncert hossza 90 perc szünet nélkül. 

Közreműködők

Fellépnek:

Horgas Eszter fuvolaművész
Falusi Mariann énekes, előadóművész
a ClassJazz Band zenekar tagjai: Kaszás Péter, Hárs Viktor, Dajka Krisztián, Révész Richárd, Pusztai Csaba

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!