Program


Honeybeast koncert
2

Honeybeast koncert

2011-2012 a nagy változások időszaka. A jazz-énekesnő Tarján Zsófia csatlakozott a formációhoz. Így készült el második lemezük, mely 2014 őszén jelent meg a Gold Record kiadó gondozásában. A lemez címadó dalához, „A legnagyobb hős”-höz, ami A Dal döntőjébe is bejutott, egy nagysikerű animációs klip készült Zsófi rajzaival.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 27. szerda, 21:00

A zenekar 2005-ben alakult Szegeden. 2009-ben megjelent a Parazita, amire felfigyelt az MTV Hungary és az MR2-Petőfi Rádió. Az első igazi átütő sikert 2010-ben a „Portugál” című dal hozta meg. 

2011-2012 a nagy változások időszaka. A jazz-énekesnő Tarján Zsófia csatlakozott a formációhoz. Így készült el második lemezük, mely 2014 őszén jelent meg a Gold Record kiadó gondozásában. A lemez címadó dalához, „A legnagyobb hős”-höz, ami A Dal döntőjébe is bejutott, egy nagysikerű animációs klip készült Zsófi rajzaival. A lemez hanganyagából több sláger is született, mint például az „Egyedül”, vagy a mai napig is a rádiókban hallható „Maradok” c. szerzemény. 

A csapat két aranylemezzel is büszkélkedhet („A legnagyobb hős” és a „Bódottá”), dalaikat a közönség a teltházas koncerteken kívülről tudja. Különleges Symphoney előadásuk országszerte hatalmas sikert aratott. 2017-ben jelent meg albumuk „Súlytalan” címmel, ezt pedig az „Élet a Marson” követte egy évvel később.

2018 november 21-én a zenekar megismételte a Symphoney koncertet az Arénában, ami "nagyobb, hangosabb" volt.

2020 tavaszán a Caramellel közösen megjelent „Túlélő” után debütált a Honeybeast legújabb albuma, az „Ego”, rajta olyan közreműködőkkel mint Palya Bea, Gerendás Dani és Fura Csé.

 

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!