Program


Hollerung 70

Hollerung 70

Hollerung 70

Kodály: Psalmus Hungaricus
Mahler: I. szimfónia

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 15. vasárnap, 19:30

Horváth István – tenor

Budapesti Akadémiai Kórustársaság

Budafoki Dohnányi Zenekar

Vezényel: Hollerung Gábor

A mai estén karmesterünk, Hollerung Gábor hetvenedik születésnapját ünnepeljük. A koncerten elhangzó két zenemű a karmester választása, mely azon túl, hogy fontos szerepet játszott az életében, tükrözi mindazt, amit egy ilyen emelkedett alkalommal érdemesnek és fontosnak tart előadni. 

Hollerung Gábor igazi közönségkedvenc. 2024-ben klasszikus zenészek közül elsőként nyerte el a Prima Primissima közönségdíját. Életét a mai napig a zene megszerettetésének szenteli, missziója, hogy a klasszikus zenét minden korosztály és társadalmi réteg számára befogadhatóvá és élvezhetővé tegye.

A koncerten két olyan együttes lép fel, melyeket Hollerung Gábor több mint harminc éve vezet, így a koncert ennek a több évtizedes együttműködésnek a tanúsága.

 

Ajánlatunk


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre 2007. június 30-án a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Túl a 350. előadáson..

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Valahol, egy franciaországi nyaralóban Bernard és neje, Jacqueline vendégeket várnak egy kellemesnek ígérkező hétvégére. Az egyik vendég, Bernard legjobb barátja,…

Az év egyik fénypontja 2024-ben is a Klasszikus karácsony, melyen a régit az újjal, a hagyományt az innovációval kapcsolja össze…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!