Program


Hof-Musici Baroque Ensemble / BTF 2019

Hof-Musici Baroque Ensemble / BTF 2019

A barokk zene historikus előadására specializálódott Hof-Musici („udvari zenészek”) elsősorban a 18. századi Habsburg Birodalom területéhez kötődő szerzők, illetve művek előadására jött létre, fennállásuk két és fél évtizedében számos újkori premierrel járultak hozzá a barokk zenével kapcsolatos ismereteink elmélyítéséhez.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 5. péntek, 19:30

Hof-Musici Baroque Ensemble
Zsabó Fesztivál

Antonio Draghi: Santa Cecilia

A barokk zene historikus előadására specializálódott Hof-Musici („udvari zenészek”) elsősorban a 18. századi Habsburg Birodalom területéhez kötődő szerzők, illetve művek előadására jött létre, fennállásuk két és fél évtizedében számos újkori premierrel járultak hozzá a barokk zenével kapcsolatos ismereteink elmélyítéséhez. Az együttes tevékenységében meghatározó szerepet játszik az opera műfaja, Český Krumlov világhírű barokk műemlékszínháza programjainak 1995 óta egyik állandó résztvevője.
A fesztiválon az olasz barokk egyik legnépszerűbb szerzője, a több mint 110 operát jegyző Antonio Draghi (1634–1700) egyik oratóriuma szólal meg. Draghi szorosan kötődik a közép-európai régióhoz, hiszen 1668-tól haláláig I. Lipót bécsi udvarában szolgált.

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

A tavalyi évben a Baross Imre Artista- és Előadó-művészeti Akadémia abban a megtiszteltetésben részesült, hogy elnyerte Szarvas város A Legígéretesebb Fiatal Tehetségek különdíját. Idei Nyárindító Gála Showműsorunkban éppen ezért igyekszünk felejthetetlen pillanatokat szerezni a cirkuszművészet kedvelőinek. Az összművészeti produkcióban a már nemzetközileg is ismert, a 15. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztiválon is sikerrel bemutatkozó ifjú artistáink egyszerre szórakoztató és gyönyörködtető műsorát láthatja közönségünk.

Kodály Zoltán SZÉKELY FONÓ Életképek magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Ajánló


Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet…

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

Giuseppe Verdi TRAVIATA Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!