Program


Hlavacsek Tihamér zongoraestje

Hlavacsek Tihamér zongoraestje

Hlavacsek Tihamér a New York-i Carnegie Hallban debütált, fellépett Európa, Amerika és Ázsia jelentős hangversenytermeiben.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 26. szombat, 19:00

Műsor:
Bach–Friedman: Siciliano a g-moll fuvola – zongora szonátából,
Brahms: E-dúr intermezzo, op. 116 no. 6,
Brahms: Esz-dúr intermezzo, op. 117 no. 1,
Brahms: e-moll intermezzo, op. 119 no. 2,
Schubert–Liszt: Du bist die Ruh,
Chopin: a-moll mazurka, op. 67 no. 4,
Chopin: b-moll mazurka, op. 24 no. 4,
Chopin: cisz-moll etűd, op. 25 no. 7,
Chopin: Desz-dúr nocturne, op. 27 no. 2,
Liszt: Weinen, Klagen, Sorgen, Zagen… Variációk Bach témájára,
Liszt: 17. magyar rapszódia

Nemzetközi zongoraversenyek első helyezettje. A Gramofontól Az év kiemelkedő fiatal művésze díjat kapta Goldmark összes zongoraműve World preimere (Hungaroton) felvételéért. Rangos fesztiválok szólistája: EuropaMusicale, Bartók Maraton, Comoi Ősz, Budapesti Tavaszi Fesztivál. A londoni Royal College of Music doktorandusza. A Zeneakadémián Falvai Sándor, a Yale Egyetemen Frankl Péter növendéke volt.

Ajánlatunk


A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés, kilátásaik azonban nem túl biztatóak. Útjuk során nemcsak ellenséggel, de jóakarókkal is találkoznak, akik segítenek meglátni az emberséget a legembertelenebb időkben is. Hűség, barátság, bátorság csak néhány a megszerzett kincsek közül, amikre bukkannak kis hőseink, valahol Európában vándorolva. A Valahol Európában az azonos című film musical-adaptációja, ami színházunk egykori igazgatója, Korcsmáros György írói örökségét is őrzi.

Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot.

zenés játék két részben

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!