Program


Hetedhét varázslat

Hetedhét varázslat

A Pille Tamás által írt és rendezett mesejáték gyerek főszereplője, Bimbi (Háda Jázmin) éppen olyan, mint a többi kislány. Amikor azonban álomra hajtja a fejét, különlegesen csodálatos dolgok történnek vele. Egy jóságos, kedves Tündér segítségével, életre kelnek a legkedvesebb játékai, és csak mesélnek, és mesélnek folyamatosan.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 8. péntek, 15:00

Pille Tamás: Hetedhét varázslat 1. – Mesebérlet
zenés mesejáték

A Hadart Színház Meseszínpada egy zenés mesejátékkal mutatkozik be a 2019/2020-as meseszínházi bérletben. „Ha felnőttként is megőrizzük gyermeki lelkünket, akkor mindig nyitva áll előttünk az álmok és a mesék varázslatos világa.” A Hadart Színház 2011 óta működik, Háda János színész-rendező művészeti vezetésével. Missziójuknak tekintik a kommunikációs akadályok eltörlését, és a kulturális esélyegyenlőség megteremtését. Ennek érdekében szövetkeztek a „JÁRMIKA” Jövőkép Gyermek Alapítvánnyal.

Időtartam: 70 perc
Ajánlott életkor: 3-12 év

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

bohózat két felvonásban

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!