Program


Hatker hatkor: Színházak Terézvárosban

Hatker hatkor: Színházak Terézvárosban

Színházak Terézvárosban
Előadó: Katona Csaba történész

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 14. kedd, 18:00

Radnóti, Operett, Thália, Játékszín – a neveket mindenki ismeri. Budapest, azon belül pedig Terézváros legendás színházai – néhány a VI. kerület számos teátruma közül. Különböző műfajoknak adtak és adnak otthont, de közös bennük a törekvés a legmagasabb szintű művészi előadások megvalósítására. Miért van ennyi színház Terézvárosban? Hogyan és mikor jöttek létre ezek? Kik voltak azok a jeles személyiségek, igazgatók és színészek, akik meghatározták működésüket? Melyek voltak a legendás előadásaik? A Hatker hatkor következő előadása a színháztörténet izgalmas, helyi kötődésű epizódjait igyekszik feltárni.

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!