Program


Halász Judit gyermeknapi koncertje

Halász Judit gyermeknapi koncertje

Halász Judit idén is dupla koncerttel érkezik gyereknapon Debrecenbe!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 27. vasárnap, 15:00

Halász Judit közel harminc éve énekli magyar költők verseit, a hazai könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – generációk cseperedtek fel zenéjét hallgatva.

A koncerten több mint 20 lemez zenei anyagából hallható válogatás, mely csokorba fogja egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb dalait.

A művésznő legfontosabb küldetésének tartja fenntartani a gyerekek magyar költészet iránti érdeklődését, és dalok formájában, észrevétlenül, szórakoztatva tanítani.

A gyerekek – Magyarországon elsőként – a Mosoly-Rend lovagjának választották. A Vigszinház tagja, – a magyarországi UNICEF elnökségi tagja. A magyar állam Jászai Mari- és Érdemes Művész-díjjal, a Magyar Köztársasági Tiszti Keresztjével, valamint Kossuth díjjal jutalmazta eddigi munkáját.

Belépődíj: 1500, 1900 Ft
1 éves kor alatt ingyenes.

Kérjük Önöket, hogy a megvásárolt belépőjegyeket az előadás végéig minden esetben szíveskedjenek megőrizni!

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!