Program


HAIR - Pannon Várszínház

HAIR - Pannon Várszínház

Galt MacDermot – James Rado – Gerome Ragni:

Hair - musical

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 6. szombat, 20:30

A világhírű musical Likó Marcell és Marton Lívia új dalszöveg-fordításaival, Vándorfi László magyar szövegkönyv változatával kerül bemutatásra.

Főhősünk Claude Bukowski, egy  kivándorolt család sarja behívót kap. Katonának kell állni, háborúba kell menni egy soknemzetiségű Közép-Európából a soknemzetiségű Amerikába sodródó fiatalembernek. New Yorkban egy, szabadságvágyát sokféleképp megfogalmazó, identitását kereső fiatal társaságba csöppen. A Berger vezette csapat a bevonulás előtt elégeti behívóját és ezt várják Claude-tól is. Lázadnak és szenvednek tőle – önazonosságukat keresik, közüket saját hazájukhoz.

Tréfák, bulik, szerelem és barátság kísérik hőseink útját a megdöbbentő végkifejletig, miközben emblematikussá nemesült, világhírű dalok szólalnak meg, élőzenei kísérettel.

Magyar dalszövegek: Likó Marcell, Marton Lívia

Magyar szövegkönyv/rendező: Vándorfi László

 

--

Esőnap: augusztus 8. 20:30

Online már OTP és MKB SZÉP kártyával is megválthatja jegyét előadásainkra!

 

AMFI Alsóörs:

A helyszín páratlan és egyedülálló: a Csere-hegy vörös sziklafalába vájt, sűrű erdő által szegélyezett, kivételes atmoszférájú terület. Bármilyen hihetetlen, de az alsóörsi Amfiteátrum az 1970-es évekig vöröskő-bányaként funkcionáló kőfejtő volt, tehát nem az ókorból származik. 

2018 végén kezdődött a felújítás és a csodálatosan újjáépített szórakoztató komplexumot 2021 nyarán vehette újra birtokba a nézőközönség egy nagy sikerű megnyitó keretében. A rekultiváció után harminchat soros, félköríves vöröskőből készült nézőteret alakítottak ki a hegyoldalban, mely több éven keresztül felejthetetlen nyári színházi előadások színtere volt, s a jövőben megújult formájában is a minőségi előadó-művészeti produkciók színteréül szolgál. A hely kiváló akusztikájú, egyedi hangzással bír.

Megközelíthetőség:

  • Autóval: Alsóörs központjából az Endrődi Sándor utcán észak felé haladva a Szabadság téren keresztül aszfaltos úton közelíthető meg az AMFI.
  • Tömegközlekedéssel: Az alsóörsi autóbusz-állomásról a 7342-es busszal Alsóörs fordulóig (3 megálló), onnan tovább gyalog a Kossuth Lajos utcán a Szabadság térig, ahonnan az aszfaltos úton észak felé haladva kellemes 10 perc sétával megközelíthető az AMFI.

Kapcsolat: amfialsoors.hu

 

 

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!