Program


HÁBORÚ vagy BÉKE?- a haza egy érzést jelent

HÁBORÚ vagy BÉKE?- a haza egy érzést jelent

A Háború vagy béke? című darabban egy vidéki szavazatszámlálás során szerzett élmények és tapasztalatok lettek feldolgozva egy sajátos, elképzelt szemszögből.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 7. szombat, 19:00

HÁBORÚ vagy BÉKE? - a haza egy érzést jelent
(színdarab két felvonásban)

Megismerhetjük a falu egyszerű lakóit, és a falu értelmiségét, a mindennapi problémáikat, és megalkuvásaikat. Lassacskán kirajzolódik a résztvevők elkötelezettsége, és azok ütközése.  Mindezt a pandémia idején.

Hogy néz ki egy szavazatszámlálás? Hogyan kapcsolódik egy magyarországi választás Ausztriához és Németországhoz? Hogyan kapcsolódik a mindenség almájához vagy Pilátushoz? Hogyan kapcsolódik a költészethez vagy az állatfarmhoz? Egyáltalán, hogy kapcsolódik minden a végtelenhez? Hol ér körbe a történet? Rabok legyünk vagy szabadok? Ez a kérdés válasszatok!
De a legfontosabb kérdés: mi legyen a szomszéd tehenével?

SZEREPLŐK:
Alquier Benjamin
Balassa Bálint
Balassa Zsófia
Bohus Gábor
Kucsera Viktória
Nagy Zsolt
Sebők Meliton

ÍRTA és RENDEZTE:
Balassa Bálint

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

Ajánló


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!