Program


Győri Filharmonikus Zenekar - Miklósa Erika

Győri Filharmonikus Zenekar - Miklósa Erika

Győri Filharmonikus Zenekar
Műsor:
Operaáriák, nyitányok, közjátékok, operett részletek
Közreműködik: Miklósa Erika — szoprán, Horváth István — tenor
Vezényel: Somogyi-Tóth Dániel
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 17. szerda, 19:00

A Győri Filharmonikus Zenekar tatabányai hangversenyének műsorában a zenés színpad ismert remekműveinek részletei csendülnek fel. Az opera mellett a programban a könnyű múzsa is szót kap: az operett-műfaj ábrándos, örökzöld melódiái bizonyára sokakban ébresztenek majd nosztalgikus emlékeket. Az est sztárvendége a világhírű operaénekesnő, Miklósa Erika, akinek partnere a Magyar Állami Operaház népszerű művésze, Horváth István lesz. Az emlékezetesnek ígérkező esten a Debreceni Kodály Filharmónia művészeti vezetője, Somogyi-Tóth Dániel vezényli a Győri Filharmonikusokat.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Valahol, egy franciaországi nyaralóban Bernard és neje, Jacqueline vendégeket várnak egy kellemesnek ígérkező hétvégére. Az egyik vendég, Bernard legjobb barátja, Robert, aki Jacqueline titkos szeretője. A másik vendég Brigitte, Bernard titkos szeretője. A ház ura feleségének úgy állítja be a dolgot, mintha Brigitte Robert párja lenne..

Ajánló


Dés László – Geszti Péter – Grecsó Krisztián A PÁL UTCAI FIÚK Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán – zenés…

Bertolt Brecht-Hanns Eisler Galilei élete Fordító: Ungár Júlia "GALILEI Új kor születik, amiben öröm lesz élni.  SARTI Aha. Remélhetőleg a…

Hollerung 70 Kodály: Psalmus Hungaricus Mahler: I. szimfónia

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!