Program


Gyermek Színház - Aladdin és a csodalámpa

Gyermek Színház - Aladdin és a csodalámpa

A szegény, álmodozó Aladdin beleszeret a gyönyörű Jázmin hercegnőbe – a szultán lányába – és elhatározza, hogy feleségül veszi.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 24. csütörtök, 14:00

GYERMEKSZÍNHÁZ c. sorozatunk darabja: Aladdin és a Csodalámpa
zenés mesejáték egy felvonásban
A Szabad Ötletek Színháza előadása

 Aladdin a Teve tanácsára megszerzi a csodalámpát amelyből előhívja a “Lámpa Szellemét”, hogy célja érdekében szembeszálljon a Nagyvezírrel – aki szintén Jázmin kezére és a Lámpa segítségével a világuralomra pályázik. Fatime, a kapzsi jósnő is a Nagyvezír segítségére van. Aladdin azonban célját nem érhetné el, ha nem segítené őt a “Gyűrű Szelleme” is. Végül a “Szellemek” együttes erejével és a Teve jó tanácsaival Aladdin és Jázmin elől minden akadály elhárul és szerelmük beteljesedik.

Szereplők:
Kósa Dénes/Szabó Arnold, Szabó Zsuzsa, Horváth Csongor, Bor Viktor, Mezei Enikő/Gergelyfy Zsófia, Komornik András

Rendezte: Bor Viktor

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!