Program


Gyermek Néptáncantológia

Gyermek Néptáncantológia

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 24. vasárnap, 16:00

Az Örökség Nemzeti Gyermek és Ifjúsági Népművészeti Egyesület immáron több mint 30 éve szervezi meg a Gyermek Néptáncantológia műsorát.
Az előadás keretein belül az előző év legkiemelkedőbb gyermeknéptánc alkotásai kerülnek bemutatásra. Az idei évben különleges vendégeket is köszönthetünk az erdélyi Visa település gyermek táncosai személyében. Velük lesz teljes ezen a napon a Kárpát-medence legkiemelkedőbb gyermek táncosainak megmutatkozása a két részes előadásban.

Ajánlatunk


Egy amerikai és angliai turné után a londoni West Endről és az ikonikus Royal Albert Hallból érkezik Magyarországra a QUEEN OF THE NIGHT SHOW, amely minden idők egyik legnagyobb énekesnőjének zenéjét és életét ünnepli.

A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el a közönséget rendkívüli tehetségével. Bence legújabb, Pianoshphere című albuma egyben a névadója az idei turnénak, amelyet Ausztrália és Nyugat-Európa után a prágai O2 Arénában is élvezhet a közönség. A turné utolsó állomása pedig a budapesti MVM Dome, 2024. december 7-én.

Ajánló


musical Az előadást angol felirattal játsszuk.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!