Program


Gyál Városi Fúvószenekar 25 éves jubileumi nagykoncertje

Gyál Városi Fúvószenekar 25 éves jubileumi nagykoncertje

Nyáresti hangulat és varázslatos dallamok az idén 25 éves Gyál Városi Fúvószenekarral az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár szabadtéri színpadán.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 24. szombat, 17:00

Vadonatúj feldolgozások, modern és old school, pop, rock, valamint jazz muzsika várja a zenekar törzsközönségét és az élő zene rajongóit. Az ünnepi alkalomra rendhagyó hangszereléssel, különlegességekkel és meglepetés előadókkal is készül a zenekar. Az est vendég fellépőjeként „A Dal 2023” könnyűzenei dalverseny résztvevője, a Jazztelen fogja színesíteni a jubileumi rendezvényt.

Az idén 25 éves Gyál Városi Fúvószenekar a gyáli Kodály Zoltán Zeneiskola zenekaraként alakult meg 1999-ben. 2007-től az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár saját csoportjaként működik a közösség. A 14 tagú együttes kb. 100 műből álló repertoárján indulók, komoly- és könnyűzenei feldolgozások, magyar és külföldi szerzők művei szerepelnek.

A 15-50 év közötti, Gyálon, illetve a kistérség más településein élő zenészekből verbuválódott zenekar rendszeres szereplője városi ünnepségeknek, a település és a kistérség fesztiváljainak, szabadtéri eseményeinek, s évente több alkalommal ad önálló koncertet a közösségi házban.

A Fúvószenekar célja a gyáli zenekultúra fejlesztése, a hangszeren játszó zenészek támogatása, továbbképzésük megszervezése, a gyáli zeneszerető közönség részére zenei estek, hangversenyek megszervezésével a gyáli zenei élet felpezsdítése.

Ajánlatunk


A kacagtató regény a magyar filmek legje a színpadon. Bendegúz "meséje" a világról, és arról, mivé lesz a szilvásgombóc faluhelyen.

A kiváló alapanyagon túl mostani koncertjét az teszi végképp egyedivé, hogy a zongorista-énekest egy magyar zenészekből álló vonósötös kíséri a Müpa színpadán.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!