Program


Gwilym Simcock

Gwilym Simcock

Gwilym Simcock az európai színtér egyik legtehetségesebb zongoraművésze és fantáziadús zeneszerzője. Könnyedén mozog a jazz és a klasszikus zene között.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 25. hétfő, 20:00

 Gwilym zenéjére befolyással voltak többek között olyan kiváló jazz legendák, mint Keith Jarrett, Jaco Pastorius, Chick Corea és Pat Metheny, valamint olyan klasszikus zeneszerzők, mint Ravel és Bartók is. Bár elsősorban jazz zenész, Gwilym számos művet szerzett klasszikus zenekarok részére is, melyekben a komponált elemeket az improvizációval ötvözi, és ezzel olyan hangzást teremt, ami egyedi és nagyon az övé.

A jazzvilág krémjével turnézott, így játszott Bobby McFerrin, Dave Holland, Kenny Wheeler, Lee Konitz, Bob Mintzer és Nigel Kennedy zenekarában is. Jelenleg Pat Methenyvel turnézik.

Az elmúlt években szólistaként is egyre elismertebbé vált, a 2011-ben megjelent Good Days at Schloss Elmau című albumát nem csak a kritikusok méltatták, az év albumának választották Nagy-Britanniában, valamint megkapta érte az egyik legrangosabb brit zenei díjat, a Barclaycard Mercury Prize-t is. Azóta is sorban kapja a legrangosabb zenei díjakat. Gwilym a Royal Academy of Music jazz zongora tanszakának professzora.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!