Program


GPS - Geszti Péter Special 2.0 - Gyakorlati Marketingszeminárium

GPS - Geszti Péter Special 2.0 - Gyakorlati Marketingszeminárium

2018. november 9-én Geszti Péter kommunikációs reklámszakember, egész napos gyakorlati marketingszemináriumot tart marketingeseknek, és kis- és középvállalkozóknak.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 9. péntek, 10:00

A GPS, azaz a Geszti Péter Special felébreszti benned a profi marketingest, és segít megérteni, mit kell tenned céljaid eléréséért. Szakmai tudás, kreativitás, inspiráló esetek, trükkök és tippek – az ország egyik legelismertebb szakemberétől. No bullshit.

Geszti Péter egész napos gyakorlati marketingszemináriuma a RaM Colosseumban, kis- és középvállalkozóknak, illetve mindenkinek, akit érdekel a marketing és a reklám világa, aki szeretné jobban érteni, mi minden szükséges egy-egy sikeres kommunikációs kampányhoz. A Geszti Péter Special bárkiben képes felébreszteni a profi marketingest. A neves kommunikációs szakember olyan szemléletmódot és munkamódszereket oszt meg a résztvevőkkel, amelyeket azok akár már másnap sikeresen használhatnak, miközben tudatosabb marketingmunkával teszik sikeresebbé saját vállalkozásaikat.

Íme néhány a GPS idei témái közül:

Mi fán terem az influencermarketing? Mennyibe kerül egy influencer és mennyit hoz? Megéri egyáltalán?   
Mire jó a brand? Mi választja el a mezítlábas terméket a márkától? Hogyan kell ma egy márkának kinéznie?
Hogyan érhetjük el, hogy kiváló termékünk, szolgáltatásunk, a miénken kívül mások érdeklődését is felkeltse? Hogyan kerülhetünk be a köztudatba? Miből lesz a mém, és mire jó?

Kis pénz kis foci? Hát nem feltétlenül. Kis pénzből is lehet sikeres kampányt csinálni, ha ügyesen használjuk a rendelkezésünkre álló eszközöket.

Szakmai tudás, kreativitás, inspiráló sztorik, esettanulmányok, trükkök és tippek – az ország egyik legelismertebb szakemberétől. A Geszti Péter Special egész napos marketingszeminárium nemcsak tartalmas és hasznos, de szórakoztató programot is kínál.

 

Ajánlatunk


Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!