Program


Genius Loci - A barokk Nápolyban

Genius Loci - A barokk Nápolyban

Ludmann Mihály művészettörténész előadása
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 8. kedd, 18:00

Az Anjouk után a hatalomra kerülő Aragóniai- ház uralma következett, ami magával hozta a spanyolok jelenlétét, és az ezzel együtt járó erőteljesebb kulturális kapcsolatokat is. Nápoly művészetének virágkora a barokk időszakban volt.
Építészetének jelentős alkotásai olasz mesterek művei, de a megformálásban megjelent a spanyol ízlés is. Szép számú templomot emeltek ekkor, és elkezdődöt az új királyi palota építése is. Ez a kor a festészetben is fellendülést hozott. Rövid ideig a városban dolgozott Caravaggio, akinek a festészete új irányzatot teremtett, és ez a stílus a nápolyi olasz és spanyol festőkre is nagy hatással volt.

Ajánlatunk


Ezen a Padláson "Ég és Föld között" minden megtörténhet, akárcsak a mesékben. Egy fiatal tudós megszállottan dolgozik szuperintelligens számítógépén, és különféle titokzatos számításokat végez, de nyugalmát és munkáját állandóan megzavarják különféle halandó és halhatatlan lények...

„A legenda színháza, a bűvölet varázsa, a tánc csodája, a szépség bája, a tűz ragyogása: a NOX.” Gigakoncerten éled újjá a NOX november 27-én az Arénában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!