Program


Gáspár Károly Szóló / Gáspár Károly Trió & Borbély Mihály
3

Gáspár Károly Szóló / Gáspár Károly Trió & Borbély Mihály

Az est első felében Gáspár Károly szólóban játssza saját kompozícióit, valamint jazz sztenderdeket és szabad improvizációkat. A szünet után a trió másik két tagja, Horváth Balázs bőgős és Varga Bendegúz dobos is csatlakozik hozzá, és további színekkel gazdagítja a zenei élményt népszerű fúvósunk, Borbély Mihály.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 4. szerda, 20:00

Gáspár Károly Szóló / Gáspár Károly Trió & Borbély Mihály

Közreműködik:
Gáspár Károly - zongora
Horváth Balázs - nagybőgő
Varga Bendegúz - dob
vendég:
Borbély Mihály - szaxofon

Gáspár Károly zongorista a hazai jazz élet egyik meghatározó szereplője. Triójával friss és előremutató, romantikus és esztetizáló zenét játszanak, mely ugyanakkor tiszteletben tartja a jazz mainstream gyökereit is. 2017-ben megjelent The Outsider című, Fonogram-díjra jelölt albuma után tavaly márciusban új lemezzel jelentkezett. A Salvation címet viselő korong a Tom-Tom Records gondozásában jelent meg, rajta Gáspár Károly kompozíciói mellett egy Horváth Jenő-szerzeménnyel, valamint a zseniális bőgős, Charlie Haden néhány kompozíciójának átiratával. "Ezzel a lemezcímmel nemcsak az istenhitre gondolok, hanem erősen benne van az is, hogy számomra a jazz-zene maga a megváltás" – nyilatkozta Gáspár Károly a Salvation címet viselő album kapcsán.

Az est első felében Gáspár Károly szólóban játssza saját kompozícióit, valamint jazz sztenderdeket és szabad improvizációkat. A szünet után a trió másik két tagja, Horváth Balázs bőgős és Varga Bendegúz dobos is csatlakozik hozzá, és további színekkel gazdagítja a zenei élményt a nép- és világzene, a jazz és a kortárs zene területén egyaránt otthonosan mozgó, idehaza és külföldön is rendkívül népszerű fúvósunk, Borbély Mihály.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!