Program


Gájer Bálint - Swing Karácsony
2

Gájer Bálint - Swing Karácsony

Gájer Bálint neve mindenki számára jól ismert, hiszen ő az ország „swing hercege”, a magyar „Swing'n Pop” zenei stílus meghonosítója és vezéralakja.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 16. hétfő, 19:00

Gájer Bálint neve mindenki számára jól ismert, hiszen ő az ország „swing hercege”, a magyar „Swing'n Pop” zenei stílus meghonosítója és vezéralakja. Első karácsonyi nagykoncertjét 2017 decemberében adta, amikor bemutatta Swing Karácsony című, magyar nyelvű nagylemezét. Az énekes tíztagú zenekara által játszott dalokban fellelhetők lesznek Dean Martin, Bing Crosby, Frank Sinatra és Michael Bublé stílusjegyei is. Let it snow, White Christmas, Santa Claus is Coming to Town, Last Christmas - mind ismerősen csengenek a nagyközönség számára. Magyar nyelven azonban ritkán hangoztak el eddig ezek a világslágerek.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!