Program


FROGLEAP

FROGLEAP

Tekintettel a bizonytalan helyzetre a Frog Leap a nyári turnéját őszre halasztotta, ezzel együtt a június 30-i időpontot is módosítanunk kell, de megvan az új dátum. 2020. október 10-én mindent bepótolunk. Azt is ami áprilisban és azt is, ami júniusban kimarad.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

FROG LEAP

Tekintettel a bizonytalan helyzetre a Frog Leap a nyári turnéját őszre halasztotta, ezzel együtt a június 30-i időpontot is módosítanunk kell, de megvan az új dátum. 2020. október 10-én mindent bepótolunk. Azt is ami áprilisban és azt is, ami júniusban kimarad. Köszönjük a kitartásotokat és a mérhetetlen türelmet.

MENETREND // RUNNING ORDER
19.00 kapunyitás

A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen! // Please do not post your ticket at any online interface!

KORHATÁR A PROGRAMOKRA // AGE LIMIT
18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten
 // Under age 18 the shows can be attended only with parental attendance.

Ajánlatunk


„Jön a fordulat. Tudom. Érzem. Már jön, aki azt fogja kiabálni: Félre! El az útból! És csak özönlik a többi is utána, és azt üvöltik mind: "Félre! Helyet! Helyet! Helyet!" Meglátod, a fiatalok mindjárt bekopognak az ajtómon, és..." Részlet a darabból.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


MŰSOR: Wagner: Tannhäuser - nyitány, WWV 70 Beethoven: 3. (c-moll) zongoraverseny, op. 37 Sosztakovics: 10. szimfónia, op. 93 Elisabeth Leonskaja…

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!