Program


Fröccs Tari Annamáriával: Kapcsold ki a robotpilótát!

Fröccs Tari Annamáriával: Kapcsold ki a robotpilótát!

Tolod a robotot, viszed a terheket, telnek az évek. Rájössz valaha, hogy más lett volna fontos? Ki lehet szállni? Lehet máshogy csinálni? Mi vezérel, hogyan programozd át magad? Hogyan lásd új nézőpontból az életedre? Mi segít, mi gátol ebben? Tari Annamária segítségével szeptemberben átbeszéljük, feltárjuk, eljátsszuk a lehetséges forgatókönyveket.  több

Aktuális előadások



Felkelsz, kimész mosdóba, reggelizel, iszol egy kávét vagy teát, fogat mosol, ebédet csomagolsz magadnak és a családnak. Dolgozol 4 vagy 6 vagy 8 órát. Csekkolod az e-mailjeidet, míg sorban állsz a postán, a gyógyszertárnál, a gyerek tornaedzésén. Megfogadod, hogy többször leszel a jelenben. Mindfullness. Meditáció. Aztán azon kapod magad, hogy megint a pároddal vitatkozol, megint a gyerekkel veszekszel, hogy ne telefonozzon. Megint csúnyán szóltál anyádhoz. Megint a közösségi médiát pörgeted. 

Tolod a robotot, viszed a terheket, telnek az évek. Rájössz valaha, hogy más lett volna fontos? Ki lehet szállni? Lehet máshogy csinálni? Mi vezérel, hogyan programozd át magad? Hogyan lásd új nézőpontból az életedre? Mi segít, mi gátol ebben? Tari Annamária segítségével szeptemberben átbeszéljük, feltárjuk, eljátsszuk a lehetséges forgatókönyveket. 

 

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

 

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.

Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

 

Praktikus információk:
Az árakat dinamikus árazással alakítjuk.

Az előadás hossza: kb. 2,5 óra (19:00-21:30), egy szünettel.
ÚJDONSÁG! A helyfoglalás immár nem érkezési sorrendben történik, hanem helyre szóló jegyet vásárolhatsz!
A színháztermet negyed órával az előadás előtt nyitjuk.
A színházi büfé az előadás előtt egy órával nyit.

 

Várunk szeretettel!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!