Program


FRÖCCS Tari Annamáriával - Kamaszodik a gyerek!

FRÖCCS Tari Annamáriával - Kamaszodik a gyerek!

Te jóságos ég, kamaszodik a gyerekem! Mit tegyek, hogy megtaláljam vele a közös hangot? Néhány hónapja/éve még folyton együtt voltunk, most pedig furcsa és érthetetlen lett. Vagy szülőként én vagyok az a számára?

Interaktív lélekbúvárkodás. Szórakoztató szituációk kapcsolatainkról – a kigabalyodásban segít pszichológus szakértőnk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 26. vasárnap, 19:00

Te jóságos ég, kamaszodik a gyerekem! Mit tegyek, hogy megtaláljam vele a közös hangot? Néhány hónapja/éve még folyton együtt voltunk, most pedig furcsa és érthetetlen lett. Vagy szülőként én vagyok az a számára?

Folyton üvölt a zene. Sosincs rend a szobájában. Lányokat/fiúkat hoz haza, és nekem ehhez jó képet kéne vágnom? Hogy tudok lépést tartani az applikációk, játékok, social media világában? Azt mondja, ciki, ha az ismerőse vagyok. Aztán másnap én vagyok a világ legjobb szülője. Hogy igazodjak el, hogy tartsam a határaimat és hogyan tanítsam meg, hogy ő is tartsa a saját határait? (De ne csak velem szemben…)

Mit tanulhatunk a kamaszoktól? Hogyan éljünk együtt viszonylagos harmóniában és békében? Egyáltalán: cél-e, hogy ne akarjon harcolni a szüleivel? Tari Annamáriával a kamaszodó gyerekek és velük élő szülők viszonyait beszéljük át és játsszuk el.

 

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!