Program


Four Bones Quartet - Gang koncert

Four Bones Quartet - Gang koncert

A harsona igazi elkötelezettjei Európa-szerte adnak teltházas koncerteket, emellett kimagasló eseményeken képviselik nagy sikerrel Magyarországot, és Ázsiába is visszatérő vendégnek számítanak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 20. péntek, 18:00

"Egyedi, karakteres harsonaszólók, bravúros, homogén összhangzás...Ez, ami igazán jellemzi a Four Bones Quartetet" (Badische Zeitung).
Az 2011-ben megjelent Crossroads c. nagylemezük pedig kiválóan tükrözi a kvartett zenei repertoárjának sokrétűségét és változatosságát: 5 magyar kortárs zeneszerző kifejezetten az együttes számára komponált művei elkalauzolják a hallgatóságot a tangó, a jazz a folk és a komolyzene gyakran egymást keresztező világába.
Az elmúlt évtizedben számos kiváló művésszel, énekessel dolgoztak együtt, gazdagították zenei tárházukat belföldi és külföldi turnék során egyaránt, többek között: Palya Beával, Bocskor Bíborkával, Szirtes Edina Mókussal és Gereben Zitával valamint Szabó Balázzsal (Szabó Balázs Bandája).

Ajánlatunk


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a legidősebb lány hazatérését várja. A békés idillt hatalmas sikoly töri meg. Marcelt, a ház urát holtan találják szobájában, késsel a hátában...

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!