Program


Fórum Impró: Spontán

Fórum Impró: Spontán

Legújabb impró csoportunk színpadra áll péntek este, és megmutatja nektek, milyen gondolatok pattannak ki a fejükből hirtelen, abban a pillanatban, spontán!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 10. péntek, 20:00

Fórum Impró: Spontán
a Fórum színházi közösség előadása

Egy órányi játék a ti szórakoztatásotokra! Mi sem tudjuk, hogy az adott pillanatban mi jut majd eszükbe, éljétek át velünk ezt az egyszeri és megismételhetetlen estét! Az játék keretét klasszikus improvizációs rövidformák színesítik.

Színészek: Éliás Anna, Félix Dóra, Halmos Dani, Horváth Tomi, Karsai Tamás,
Kisgyörgy Niki, Fabien Snauwert, Tóth Bella, Tóth Laci, Wollner Matyi

Zene: Verbényi Zoli
Trénerek: Csizmadia Ildi és Montvai Hanna

Az előadás hossza: 90 perc

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar historikus régizenészgeneráció kiemelkedő tehetségű tagja, karmester és a régi billentyűs hangszerek specialistája: orgona-, csembaló-, fortepiano- és klavikordművész. Tanulmányait a budapesti Zeneakadémián és az Amszterdami Konzervatóriumban végezte.

Ajánló


A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa,…

François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei…

Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!