Program


Földről az égbe – Évindító Anima Sound System-nagykoncert

Földről az égbe – Évindító Anima Sound System-nagykoncert

Az Anima Sound System évindító nagykoncertjén nemcsak a zenekar három évtizedének népdalok által inspirált darabjai, de a legismertebb slágereik is szerepet kapnak, sőt, a tervek szerint számos, az Animát tisztelő művészvendég izgalmas részvételével valósul meg, de vallásos népi dalokat és gospeleket - utóbbiakat különleges kórus részvételével - is programba emelnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 30. vasárnap, 19:00

A Földről az égbe című koncertprogramban – amely a kárpát-medencei kulturális tradíciók egymásra találását járja körbe Anima és népdalokkal. Visszatér a zenekar első énekesnője, Bognár Szilvia, akinek nevéhez számos népdal ihlette Anima muzsika fűződik, mint például a Rakjuk a tüzet, a Csángó vagy a Csillagtalan. A tradíciót és a családi kötelékeket erősíti az alapító Prieger Zsolt és Szabolcs, valamint Zsolt lánya, Fanni, aki 13 éve tagja a zenekarnak, de meghívást kapott a csíki Bocskor Bíborka is, aki előadja az Anima Csík együttes által is feldolgozott Sose lesz vége című számát. Érkezik Magyar Bori a Makámból és Szalóki Ági is.  A meghívást elfogadta Berecz András és fia, Marci, ahogy a zenekar régi nagy barátja, Csoóri Sándor Sündi, de Törőcsik Franciska is énekelni fog, hiszen vele is közös dalt írt a közelmúltban a zenekar a magyar roma hagyomány előtt tisztelegve, amelynek egyik legkiválóbb képviselője, Kovács Antal, a Romano Drom vezetője és énekese és Unger Balázs a Cimbalibandból is tiszteletét teszi egy dal erejéig, bizonyítva: a magyar kultúra egy és oszthatatlan.

 

A műsor egyszerre szól a kulturális egymásra hatásról, a zenei testvériségről és a magyar tradícióról, amely a múltban gyökerezik és szorgosan keresi a jövőt és a modernitást, s közben egyszerre szólítja meg az összes generációt. Földről az égbe – hagyományok és hit őrzésével.

Közreműködők:

 

Anima Sound System – Prieger Zsolt, Prieger Szabolcs, Prieger Fanni, Kováts Tibor, Telma Lincoln, Ziskó Olivér, Dénes Szilveszter

Bognár Szilvia

Bocskor Bíborka

Magyar Bori (Makám)

Szalóki Ági

Berecz András és Berecz Marci

Csoóri Sándor Sündi

Törőcsik Franciska

Kovács Antal (Romano Drom vezetője)

Unger Balázs (Cimbaliband)

Discantus Énekegyüttes

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!