Program


Farkas Gábor zongoraestje  - „MVM Koncertek – A Zongora”
2

Farkas Gábor zongoraestje - „MVM Koncertek – A Zongora”

20. Jubileumi MVM Koncertek – A Zongora
Farkas Gábor zongoraestje
A Zeneakadémiával közös rendezésben
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 2. vasárnap, 19:30

Műsor:

Bach–Petri: Schafe können sicher weiden from Cantata BWV 208,
Schubert: B-dúr szonáta, no. 21 D 960 

***  ­­­­­

Liszt: A Villa d'Este szökőkútjai
Ravel: Jeux d’eau
Debussy: Reflets dans l’eau
Liszt: 1. Mefisztó-keringő
Debussy: Valse romantique
Strauss-Grünfeld: Soirèes de Vienne

A Liszt-díjas Farkas Gábor a romantikus repertoár világszerte elismert előadója, több nemzetközi zongoraverseny győztese, Ázsia, az Egyesült Államok és Európa legjelentősebb zenei fesztiváljainak és koncerttermeinek állandó meghívottja. Több szólólemeze látott napvilágot a Warner Music Hungary, a Hungaroton, a Toccata Classics London, valamint a Steinway & Sons Records gondozásában.
2017 óta a „Steinway Artist” cím birtokosa, valamint a Tokyo College of Music professzora. Két éve újra szoros szálak fűzik egykori alma materéhez: a budapesti Liszt Zeneakadémia Billentyűs és Akkordikus Hangszerek Tanszékének, és annak Doktori Iskolájának vezetője.
2022. óta az általa életre hívott Távol- Keleti Komolyzenei Fesztivál művészeti vezetője.

Fotó: Raffay Zsófia

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!