Program


Familie Flöz: Hokuspokus / LISZT ÜNNEP 2022

Familie Flöz: Hokuspokus / LISZT ÜNNEP 2022

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 9. vasárnap, 19:00

Előadják: Fabian Baumgarten, Anna Kistel, Sarai O’Gara, Benjamin Reber, Mats Süthoff, Michael Vogel

 

Írta: Fabian Baumgarten, Anna Kistel, Sarai O’Gara, Benjamin Reber, Hajo Schüler, Mats Süthoff, Michael Vogel

Zene: Vasko Damjanov, Sarai O’Gara, Benjamin Reber

Maszk: Hajo Schüler

Díszlet: Felix Nolze (rotes pferd)

Jelmez: Mascha Schubert

Illusztráció: Cosimo Miorelli

Hang: Vasko Damjanov

Fény, animáció: Reinhard Hubert

A rendező munkatársa: Katrin Kats

Rendező: Hajo Schüler

 

A hazai közönség gyorsan szívébe zárta a Familie Flöz társulatát. Több nagy hatású előadás után ezúttal egy olyan produkció érkezik Budapestre, mely számos meglepetést tartogat, például hallhatóvá válnak a maszkok mögött a színészek. A Familie Flöz, mint mindig, ezúttal is a legnagyobbak közül választott témát. A produkció egyszerű kérdést feszeget: miként ment végbe a teremtés?

A sötétségből fény lesz, az isteni lehelet áthatja a világot, a paradicsomi kertben egymásra találnak az első szerelmesek. Megteszik első közös lépéseiket, menedéket keresnek a természetben, és – hála Istennek – találnak egy megfizethető lakást. 

A Hokuspokus cím a szó feltételezett eredetével játszik, a latin „Hoc est enim corpus meum” (Ez az én testem) népi szófordítása, szóferdítése. De végeredményben mégiscsak egy bűvészmutatvány. Az előadás a színházról, a csodák dobozáról mesél.

A produkció bemutatója a Theaterhaus Stuttgarttal és a Theater Duisburggal koprodukcióban, a berlini Hauptstadtkulturfonds támogatásával valósult meg.

Ajánlatunk


Kafka regényét Bodó Viktor állítja színpadra a tőle megszokott abszurd fantáziával és groteszk humorral.

A Danubia évadának egyik fénypontja a hagyományosan a karácsony körüli napokban megrendezett Klasszikus karácsony koncert. Ideális lelki táplálék és magas szintű szórakozás karácsony előtt két nappal.

Aldo Nicolaj darabja három idős ember történetét meséli el, a "vasnemzedék"utolsó néhány élő képviselőjének nyugdíjas napjait.

Ajánló


Idei budapesti évzáró nagykoncertjük apropóján sem ígérhetünk mást, mint önfeledt, szabad örömzenélést, ahol balkáni és európai zenei hagyományok keverednek Boban…

A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!