Program


Ez is, az is” - Kegye János pánsípművész koncertje

Ez is, az is” - Kegye János pánsípművész koncertje

Kegye János fő hangszere a pánsíp, repertoárja igen széles, a magyar népzenétől, a filmslágereken át, a könnyűzene és a klasszikus örökzöldekig minden műfajra kiterjed.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 30. csütörtök, 19:00

Ez is, az is” - Kegye János pánsípművész koncertje a kertben

Kegye János 1974-től aktívan zenélt a Kisrákfogó együttesben, majd Panta Rhei (Debrecen) és a Hatszív (Békéscsaba) együttesekben szaxofonozott. A Spirál együttessel a Ki mit tud 3. helyezettje lett, majd ezt követte a Kati és a Kerek Perec, a Corvina, Piramis és az Edda együttes. 1988-ban Németországban jelent meg első lemeze pánsípon, mely aranylemez lett.

Fő hangszere a pánsíp lett. Repertoárja igen széles, a magyar népzenétől, a filmslágereken át, a könnyűzene és a klasszikus örökzöldekig minden műfajra kiterjed. Eddig 32 albuma jelent meg, számtalan lemezen közreműködött, és szerte a világon árulják pánsípos lemezeit. Számos lemezbemutató turnéja volt Amerikában, Kínában, Ázsiában és európai országokban. 2020. január 18.-án átvehette a Magyar Kultúra Lovagja megtisztelő címet. A mostani koncerten a 2016-ban megjelent Ez is, az is című CD-ről hallhatunk válogatást.

Rossz idő esetén az előadás a Színházteremben kerül megrendezésre.

Ajánlatunk


musical két részben

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

komédia, szerencsejáték egy részben

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!