Program


Ephemere

Ephemere

Az együttes repertoárja rendkívül színes, hiszen saját dalok mellett jazz-sztenderdek, francia dalok és világzenei hatások egyaránt jelen vannak benne, és mindez sajátos hangzásvilággal párosul. A szerzemények magyar, francia és angol nyelven szólalnak meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 22. kedd, 20:00

Ephemere

Közreműködik:
Caussanel Izabella - ének
Orbay Lilla - ének
Sebestyén Patrik - trombita
Telegdi Gáspár - harmonika
Arday Dániel - nagybőgő
Richter Ambrus - dob
Stummer Márton - gitár

Az Ephemere formációt egy női alkotópáros, Caussanel Izabella és Orbay Lilla énekesnő alapította, tagjai között országos és nemzetközi díjakban részesült fiatal zenészeket találunk. Kompozícióik a huszadik század első felének jazz- és sanzonvilágára, latinos hangulatra épülve idézik meg a bárok bensőséges atmoszféráját. Az együttes repertoárja rendkívül színes, hiszen saját dalok mellett jazz-sztenderdek, francia dalok és világzenei hatások egyaránt jelen vannak benne, és mindez sajátos hangzásvilággal párosul. A szerzemények magyar, francia és angol nyelven szólalnak meg.

Az Ephemere szó a tiszavirág francia megfelelője. Általános jelentése helyett azonban a zenekar névválasztása új tartalommal tölti meg a kifejezést: megközelítésük az újjászületést és a pillanat megélését hangsúlyozza ki. Az improvizatív, jazzes játékmód és a megkomponált zenei anyag kontrasztja is azonnal felismerhetővé teszi a formációt.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!